top of page

Duette®

Duette® gardiner är en perfekt gardinlösning där energieffektivitet kombineras med ett fulländat uttryck. Gardinen är dessutom ljudabsorberande och har olika styrningsalternativ som ger flexibilitet och frihet. Gardinserien finns i en mängd olika material, färger och tätheter och kan anpassas till alla storlekar och fönstertyper. Oavsett om fönstret är fyrkantigt, runt, trekantigt eller sexkantigt.

En fördel med Duette® gardiner är att de bidrar till att göra ditt hem mer hållbart genom att minska energiförbrukningen och skapa ett bättre inomhusklimat. Detta beror på att gardinerna har två lager plisserad väv där det uppstår celler av luft. Cellerna skapar en isolerande effekt som är funktionellt både sommar och vinter. På sommaren håller Duette® gardinen värmen ute så att rummet inte blir för uppvärmt och på vintern hålls istället värmen kvar inomhus.

Med Duette® gardiner kan du välja allt från naturfärger, vitt och grått till mer färgglada alternativ som återspeglar dagens bostadstrender. Det stora färgutbudet ger dig friheten att hitta det du vill ha, oavsett vilken inredningsstil du drömmer om. Valet av färg har naturligtvis en betydelse för uttrycket på gardinen, men även bredden på väven spelar roll. Duette® finns i olika vävsbredder: 25, 32 och 64 mm.

bottom of page