Välj rätt markiser till företaget

Första intrycket är A och O för ett företag, rätt markiser kan fungera som en kraftfull visuell och inbjudande representation av ditt företag! För att skapa en välkomnande och professionell atmosfär till er företagslokal är det viktigt att rätt markis, storlek och färg på väv väljs. Detta hjälper vi er gärna med!

Markiser till företaget kommer med många fördelar

En markis till företaget är inte bara ett solskydd, det kommer med en mängd fördelar. Visst har vi alla lagt märke till en markis när vi exempelvis letar efter restaurang eller butik.

  • Skyltplats - En markis ökar företagets synlighet och ni kan få er logotyp tryckt på den
  • Solskydd - Oavsett om ert företag är en butik, kontor eller restaurang behövs solskydd för att skapa ett behagligt klimat
  • Regnskydd - En markis kan agera regnskydd och är perfekt för uteserveringen på Café & restaurang men även på företagets uteplats
  • Ombonad känsla - Markiser till ert företag kommer skapa en ombonad och påkostad känsla. Vilket speglar av sig på kundernas intryck av ert företag

Få hjälp med rätt markis till företaget

När markiser till företag skall väljas finns många beslut att ta. Därför finns vi med er i hela processen. Några viktiga saker att tänka på är bland annat:

Rätt storlek – Vi hjälper er mäta upp och tillverka företagets markiser till perfekt passform.

Färgsättning – Markisen blir företagets ansikte utåt. Vi guidar er till rätt färg, både på väv och ställning. Se Sandatex breda sortiment av väv.

Rätt produkt på rätt platsFönstermarkis, Terrassmarkis eller Pergola? Fråga oss om råd, vi vet vad som passar bäst till ert företag.

790_MB_19_Web_1670x940 2

Fler artiklar & guider

Certifieringar & utmärkelser

Kom igång

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök online direkt.

Bli uppringd

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig.

Obligatoriskt