Fönstermarkiser

Reglera ljuset & förbättra ditt hem med elegant design

Perfekt val av solskydd för att stänga ute värmen, och pryda fasaden. Vi levererar måttanpassade markiser till era fönster, oavsett storlek och form. Med ett brett utbud av olika färger, vågar vi lova att vi har något som passar er.

Våra fönstermarkiser

Välj mellan klassisk fallarmsmarkis, zipscreen eller korgmarkis. Vi har något som funkar oavsett behov och stil på ert hus eller fastighet. Gemensamt för samtliga alternativen är att dom mått och färganpassas efter era behov, håller en garanterat hög kvalitet, och bidrar till ett bra inomhusklimat. Vi erbjuder även tryck på markiser, och självklart motordrift och automatisering för er som önskar ett bekvämare användande.

Flexibel med sina möjligheter till stora dimensioner.

Utvecklad och formgiven för att passa det skandinaviska klimatet.

Vår mest sålda Zipscreen och passar utmärkt för stora fönsterpartier.

Vertikalmarkisen Olle monteras direkt på vägg eller med distans.

Korgmarkisen är en tidlös produkt som stänger ute solen åt alla håll.

Filtrerar solens strålar samtidigt som utsikten är bibehållen.

Skapa lä och insynsskydd på favoritplatsen med hjälp av Hestra Björn.

Filtrerar solens strålar samtidigt som utsikten är bibehållen.

Fönstermarkiser - en framtids investering

Med våra fönstermarkiser får du inte bara skugga och svalka – du investerar också i energieffektivitet. Genom att blockera solens intensiva strålar under sommaren minskar du behovet av luftkonditionering, vilket i sin tur sänker dina energikostnader avsevärt. På vintern fungerar de som ett extra isoleringsskikt och minskar värmeförlusten, håller ditt hem varmt och mysigt samtidigt som du sparar på uppvärmningskostnaderna.

En energieffektiv och välskött bostad är mer eftertraktad på marknaden. Våra markiser förhöjer inte bara estetiken utan ökar också ditt hemmas värde. Potentiella köpare ser värdet i energieffektiva lösningar och kommer vara beredda att betala mer för ett hus som redan har dessa kvaliteter.

Våra markiser är inte bara ditt hems försvarare mot värme och ljus – de är också ditt bästa skydd mot färgförändringar. UV-strålning från solen kan bleka dina möbler, golv och väggar, men våra markiser blockerar dessa skadliga strålar och håller din heminredning i sitt ursprungliga skick längre. Med våra markiser kan du vara säker på att ditt hem förblir lika vackert som alltid.

Investeringsbeslutet är uppenbart – våra fönstermarkiser ger inte bara skönhet och komfort till ditt hem, utan de ger dig också möjligheten att spara pengar och bevara värdet på din fastighet. Gör din investering idag och njut av alla fördelar som kommer med att äga de bästa fönstermarkiserna på marknaden.

checklist
Monterat & Klart

Vi monterar markiser & gardiner i hela Stockholm och ordnar med ROT-avdrag.

transport
Snabba leveranser

Tack vare nära samarbete med våra tillverkare kan vi erbjuda snabba och säkra leveranser.

package
Stort urval

Vi skräddarsyr lösning för ert hem. Med hundratals valmöjligheter vet vi att vi har något som fungerar för er!

certified
Nöjda kunder

Ni som kund skall alltid vara nöjd, annars är inte vi nöjda. Läs gärna omdömen om oss från tidigare kunder.

Fönstermarkiser i Stockholm

Varför bör du välja Max Markiser som din leverantör av fönstermarkiser?

Vi erbjuder alltid högkvalitativa och skräddarsydda markiser till ett överkomligt pris. Sammanfattningsvis finns det många anledningar till varför du bör välja Max Markiser som din leverantör av fönstermarkiser. Med vår expertis, högkvalitativa material, motoriserade alternativ, utmärkt kundservice och konkurrenskraftiga priser kan du vara säker på att du får markiser som både passar dina behov och ser bra ut på dina fönster.

Frågor & svar om fönstermarkiser

Här har vi samlat vanliga frågor och svar om fönstermarkiser.

Vilken fönstermarkis är bäst?

Bäst mot värme och vind är våra Zipscreen markiser. Men den vanligaste produkten, som oftast fungerar alldeles utmärkt är den klassiska fallarmsmarkisen.

Fönstermarkis till stora fönster?

Inga problem! Vår zipscreenmarkis går att tillverka i bredd upp till 7 m och en klassisk fallarmsmarkis upp till 5,6 m.Det går även ofta att hitta en lösning där vi kan låta 2 markiser möta varandra, om ni har behov av ännu större lösningar.

Fönstermarkis som är tung att dra upp?

Har ni en fönstermarkis som är tung att dra upp, är det troligen för att ni har en relativt stor markis, med dragband. Det blir då alltid ett visst motstånd att reglera markisen. Över tid, blir rörliga delarna något trögare och det är även risk att isolering från väggen ”kilar fast” i dragbanden om tidigare firma inte satt något genomföringsskydd. Detta är ett relativt vanligt problem, och vi rekommenderar alla större markiser att manövreras med motor.

Automatiska fönstermarkiser

Fönstermarkiser fungerar bäst när dom går på automatik, då får ni fullt skydd mot solen även när ingen är på plats och kan fälla ner / upp dom. Dom kommer även åka in under kvällen eller när solen går i moln samt om det blåser för kraftigt. Vi rekommenderar starkt att överväga automatisering av fönstermarkiser när ni ska fatta ert beslut kring nya markiser.

Montera fönstermarkis på putsad fasad

Många putsade hus har problem med fukt och sprickor, när infästning inte sker korrekt. Oavsett om det är markiser, lampor, eluttag eller annat som ska upp på fasaden behöver man göra infästningen korrekt. Vi ansvarar alltid för att korrekt infästning av markiser sker. Det innebär att vi monterar med rätt typ av infästning, ser till att vi inte belastar fasaden för sådant den inte klarar av, tätar där det ska tätas och därmed får ni en markis som funkar som den ska i många år utan att riskera problem med fasaden.

Fönstermarkis till bostadsrättsförening

Varmt i lägenheten? Då behöver ni en markis. Ni kan sänka värmen markant i lägenheten genom att montera markiser. Är ni en bostadsrättsförening kan vi även ta fram ett samarbetsavtal där vi tar fram en markismodell och färgkod som ska gälla för fastigheten, samt ett rabatterat pris om ni är flera som väljer att beställa samtidigt.

Certifieringar & utmärkelser

Kom igång

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök online direkt.

Bli uppringd

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig.

Obligatoriskt