Solskyddsgardin

Skydda ditt hem mot solens värme

När solen lyser rakt genom fönstren behöver ni något att avskärma det direkta solljuset med. Då är solskyddsgardiner perfekt. Antingen i form av ett mörkläggande solskydd till sovrummet, insynsskydd i badrummet eller skydd mot bländning på kontoret. Vi har produkter som täcker alla era behov.

Solskyddsgardin

Skapa ett bättre inomhusklimat

Är effektiva mot värme, stoppar det direkta solljuset och mått anpassas efter ert fönster. Ett solskydd är sällan bara ett solskydd, utan även en inredningsdetalj. Precis som all inredning är det viktigt att det passar, och går hand i hand med rummet eller husets övriga färger och former. Vi hjälper er hitta rätt, och har ett otroligt brett sortiment för att säkerställa att det alltid finns någonting som passar just ert hem eller lokal. Dessutom har vi egna inredare som kan hjälpa er med färg och materialval.

checklist
Monterat & Klart

Vi monterar markiser & gardiner i hela Stockholm och ordnar med ROT-avdrag.

transport
Snabba leveranser

Tack vare nära samarbete med våra tillverkare kan vi erbjuda snabba och säkra leveranser.

package
Stort urval

Vi skräddarsyr lösning för ert hem. Med hundratals valmöjligheter vet vi att vi har något som fungerar för er!

certified
Nöjda kunder

Ni som kund skall alltid vara nöjd, annars är inte vi nöjda. Läs gärna omdömen om oss från tidigare kunder.

Solskyddsgardiner i Stockholm

Varför bör du välja Max Markiser som din leverantör av solskyddsgardiner?

Det finns många skäl varför man kan välja oss på Max Markiser som sin leverantör av solskyddsgardiner. Några av de främsta skälen inkluderar kvalitet, erfarenhet, kundservice, mångsidighet och pris. Vi på Max Markiser är kända för att erbjuda högkvalitativa solskyddsgardiner som är tillverkade med hänsyn till säkerhet, hållbarhet och funktion. Med många års erfarenhet i branschen, har vi en bred kunskap om de bästa materialen och teknikerna för solskyddsgardiner, och kan därför hjälpa kunderna att välja rätt produkt för deras behov. Vi strävar efter att ge en utmärkt kundupplevelse, och har därför en dedikerad kundtjänst som är tillgänglig för att hjälpa kunder med frågor och funderingar. Vi erbjuder ett brett sortiment av solskyddsgardiner som passar för en mängd olika tillämpningar, såsom hem, kontor, restauranger och mycket mer. Med konkurrenskraftiga priser, kan kunderna få högkvalitativa solskyddsgardiner till en rimlig kostnad.

Frågor & svar om solskyddsgardiner

Här har vi samlat vanliga frågor och svar om solskyddsgardiner.

Vilken solskyddsgardin passar hos mig?

Vi tillverkar produkterna efter ert fönster, för att få rätt mått. Det innebär att alla produkter rent måttmässigt kommer kunna fungera. Däremot har de olika produkterna olika funktioner. Meddela ert behov, så tar vi fram rätt lösning.

Vad kostar solskyddsgardiner?

Kostnaden styrs av vald produkt, vald väv och vilken storlek det handlar om. En persienn som är vårt billigaste solskydd kostar ca 1000kr per fönster inkl montering. Medans en motoriserad solskyddsgardin kan kosta upp emot 10.000kr om det gäller ett större fönster.

Vilka leverantörer använder ni av solskyddsgardiner?

Vi jobbar främst med Luxaflex, som är ledande i solskyddsbranschen. Men har även produkter från Hestra, Orgona och andra leverantörer som är duktiga på specifika detaljer där vi behöver komplettera upp Luxaflex sortiment.

Hur hissar jag upp min solskyddsgardin?

Vid beställning av solskyddsgardiner väljer ni dels hur produkten ska manövreras. Det finns många olika lösningar, men bland annat lina, kulkedja och motor. Men också på vilken sida ni vill ha reglaget. Dvs på höger eller vänster sida när ni står framför produkten.

Solskyddsgardiner mellan glasen?

Solskydd mellan de öppningsbara rutorna i ett fönster kan vara ett bra alternativ om ni inte vill ha produkter som tar yta från fönsterbrädan. Det går att få persienner, duetter och plisségardiner monterade mellan glasen.

Certifieringar & utmärkelser

Kom igång

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök online direkt.

Bli uppringd

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig.

Obligatoriskt