Markiser Stockholm

Markiser för dig som bor i Stockholm

Vi levererar markiser i Stockholm och skräddarsyr en helhetslösning för dig och ditt behov. Du kan känna dig trygg med att vi är med hela vägen, från början med idéer och design till färdig leverans och montering.

Markiser Stockholm

Våra markiser i Stockholm

Vi har mängder av varianter i vårt breda sortiment av markiser, gardiner och solskydd och levererar helhetslösningar som alltid måttanpassas och skräddarsys efter dina behov och önskemål.

  • Vi monterar markiser & gardiner i hela Stockholm och ordnar med ROT-avdrag.
  • Snabba och säkra leveranser.
  • Vi skräddarsyr lösningar för ert hem.
  • Ni som kund skall alltid vara nöjd, annars är inte vi nöjda.

Varför bör du välja Max Markiser som din leverantör av markiser i Stockholm?

Vi har levererat högkvalitativa helhetslösningar av markiser till Stockholm i många år, och har ett brett och flexibelt sortiment som måttanpassas och designas, helt utifrån dina önskemål och behov. Våra stilsäkra stylister hjälper dig gärna med tips och idéer för den perfekta lösningen för just ditt hus.

Markiser och solskydd ger inte bara huset ett rejält ansiktslyft, utan skyddar även bra mot starka UV-strålar på ett effektivt sätt. Markisen skyddar möbler och golv både inomhus och utomhus från att blekas och bidrar med karaktär och stämning till ditt hus och uteplats. En markis lever du med länge och det är därför det är extra viktigt att det blir rätt. Vi har levererat markiser till Stockholm i många år och vet hur viktigt det är att hitta rätt design och funktion för just ditt hus. En terrassmarkis passar när du vill njuta av din uteplats och skapa ett extra rum under sommarens varma månader. Ett solskydd i form av fönstermarkiser ger svalka och ett behagligt inomhusklimat. Vi hjälper dig alltid med allt från design, montering och leverans och har ett brett sortiment med högkvalitativa markiser till både stora och mindre projekt.

Sammanfattningsvis kan du med våra solskydd och markiser, njuta av alla väder på din uteplats, och göra inomhusklimatet behagligare när du slipper solens gassande strålar mot ditt fönster. Vi hjälper dig från vägledning med design till färdig leverans och montering på plats. Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök.

checklist
Monterat & Klart

Vi monterar markiser & gardiner i hela Stockholm och ordnar med ROT-avdrag.

transport
Snabba leveranser

Tack vare nära samarbete med våra tillverkare kan vi erbjuda snabba och säkra leveranser.

package
Stort urval

Alltid skräddarsydd lösning för ert hem. Med hundratals valmöjligheter vet vi att vi har något som fungerar för er!

certified
Nöjda kunder

Ni som kund ska alltid vara nöjd, annars är inte vi nöjda. Läs gärna omdömen om oss från tidigare kunder.

Certifieringar & utmärkelser

Kom igång

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök online direkt.

Bli uppringd

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig.

Obligatoriskt