Köpa markiser i Stockholm

Våra områden

När ni behöver köpa markiser, gardiner eller andra solskydd i Stockholm ser vi fram emot att få hjälpa er. Vi är verksamma i hela Stockholmsområdet. Vid större projekt jobbar vi över hela landet.

Köpa markiser i Stockholm

Max Markiser områden

Vi monterar dagligen solskydd i hos företag, restauranger och hushåll runtom i hela Stockholm. Oavsett om ni behöver markiser, persienner eller gardiner kan vi hjälpa er. Vi vet av erfarenhet att bra utförda arbeten, ger oss fler arbeten. Vi tror att det är den filosofin som bidragit till att vi idag är en av Stockholms ledande företag inom solskydd.

Markiser Stockholm

Både Stockholms innerstad och förorter är vår arbetsplats till vardags. Vi måttar, levererar och monterar högkvalitativa solskydd i hela staden, vart du än bor. Vi är stolta över att med åren blivit ett självklart val för många hushåll och företag när det kommer till solskyddsprodukter i Stockholm. Vår övertygelse är att det är mycket tack vara att vi jobbar med inställningen ”bra utförda arbeten, ger oss fler arbeten”.

Markiser Lidingö

Våra markishjärtan bultar lite extra för Lidingö. Här har vi både showroom och vårt lager. Kärnan i vår veksamhet utgår från Lidingö, och det är mycket tack vare våra lojala och återkommande kunder på ön som vi kunnat växa oss större och större för varje år. Ni hittar oss på Näset, mer bestämt Källängsvägen 26. Här kan ni kolla på färgprover, hitta er favoritmodell av solskydd och få en offert. Välkomna in!

Markiser Täby

Bästa lösningen för solskydden i Täby hittar ni hos oss på Max Markiser. Oavsett om ni vill ha terrassmarkiser, fönstermarkiser, persienner eller gardiner. Vi kommer ut till er och måttar, föreslår produkt och lämnar ett fast pris. Många av våra kunder är företag och villaägare i Täby. Vill ni kolla på produkterna live är ni välkomna till något av våra showrooms som finns på Lidingö, eller i Spånga.

Markiser Bromma

Vi började vår resa genom att montera markiser i Bromma med närområde. Jonas, grundare och delägare i bolaget är uppväxt i Ängby och vi känner därför till området väl. Många av våra återkommande kunder i Bromma handlar markiser, persienner och gardiner av oss. Vi är vana att jobba i villaområden som Äppelviken, Ängby och Smedslätten. Men har även fått förtroende att hjälpa företag i området med bland annat markiser till restauranger och butiker, och motoriserade gardiner till tandläkarklinker och så vidare. Bor ni i Bromma, har ni även nära till vårt showroom i Spånga.

Markiser Danderyd

I Danderyd och Djursholm sitter hundratals av våra produkter monterade, både markiser och invändiga solskydd. Och vi är övertygade att det kommer bli minst lika mycket till. Vi är ofta i området, och tycker om att jobba hos kunder som värdesätter kvalitativa produkter och bra service. Från Lidingö där vi har vårt lager och showroom är det nära, bara 10-20min resväg med bilen oftast. Därför kan vi ofta erbjuda ett hembesök för kontrollmätning och offert med kort varsel.

Övriga områden

Vi finns i hela Stockholm

Vi på Max Markiser är din leverantör av markiser i hela Stockholm. Oavsett var i staden du befinner dig, kan du lita på att vi är redo att leverera högkvalitativa måttbeställda markiser och skräddarsydda lösningar som passar perfekt till ditt hem, lokal eller företag.

Se alla våra områden: Markiser Östermalm, Markiser Solna, Markiser Årsta, Markiser Ekerö, Markiser Södermalm, Markiser Enskede, Markiser Kungsholmen, Markiser Sundbyberg, Markiser Värmdö och Markiser Nacka.

checklist
Monterat & Klart

Vi monterar markiser & gardiner i hela Stockholm och ordnar med ROT-avdrag.

transport
Snabba leveranser

Tack vare nära samarbete med våra tillverkare kan vi erbjuda snabba och säkra leveranser.

package
Stort urval

Vi skräddarsyr lösning för ert hem. Med hundratals valmöjligheter vet vi att vi har något som fungerar för er!

certified
Nöjda kunder

Ni som kund skall alltid vara nöjd, annars är inte vi nöjda. Läs gärna omdömen om oss från tidigare kunder.

Certifieringar & utmärkelser

Kom igång

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök online direkt.

Bli uppringd

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig.

Obligatoriskt