Markiser Bromma

Markiser för dig som bor i Bromma

Vi levererar solskydd och måttanpassade markiser i Bromma. Med vår långa erfarenhet, breda och flexibla sortiment hittar vi en helhetslösning för dig. Välkommen att kontakta oss eller besök vårt showroom.

Markiser Bromma

Våra markiser i Bromma

Vi har ett brett och flexibelt sortiment av markiser i Bromma som vi måttanpassar för just dig. Vi hjälper dig med en helhetslösning från idé och design till slutleverans och montering.

  • Vi monterar markiser & gardiner i Bromma, och runt om i hela Stockholm, samt ordnar med ROT-avdrag.
  • Snabba och säkra leveranser.
  • Vi skräddarsyr lösningar för ert hem.
  • Ni som kund skall alltid vara nöjd, annars är inte vi nöjda.

Varför bör du välja Max Markiser som din leverantör av markiser i Bromma?

Markiser är en vanlig syn, populärt val bland husägare, och ett viktigt inslag i många hem, restauranger och lokaler. De skyddar mot bra solen och bidrar till en behaglig och skuggig miljö utomhus och en sval miljö inomhus. Våra markiser kommer i en mängd olika storlekar, färger och material, så det är enkelt att hitta en som passar just din stil och ditt hem med Max Markiser. De är också lätta att installera och underhålla, vilket gör dem till ett prisvärt alternativ för att förbättra både inomhusmiljön och utemiljön.

Vi hjälper dig att hitta den perfekta helhetslösningen för ditt behov och hem, då vi har ett stort sortiment av solskydd, gardiner och markiser. När du investerar i en ny markis, höjer du inte bara värdet på ditt hus, du höjer även trivselfaktorn till din uteplats, och undviker solblekta golv och möbler. Vi har lång erfarenhet och hjälper dig genom hela processen, från mätning och konsultation på plats till leverans och montering.

I Bromma hittar du också ett av våra inspirerande showroom där du kan se visningsförslag för inspiration och idéer på plats. Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök.

checklist
Monterat & Klart

Vi monterar markiser & gardiner i Bromma, och runt om i hela Stockholm, samt ordnar med ROT-avdrag.

transport
Snabba leveranser

Tack vare nära samarbete med våra tillverkare kan vi erbjuda snabba och säkra leveranser vart du än befinner dig i Bromma och runt om i Stockholm.

package
Stort urval

Vi skräddarsyr lösning för ert hem. Med hundratals valmöjligheter vet vi att vi har något som fungerar för er!

certified
Nöjda kunder

Ni som kund skall alltid vara nöjd, annars är inte vi nöjda. Läs gärna omdömen om oss från tidigare kunder.

Certifieringar & utmärkelser

Kom igång

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök online direkt.

Bli uppringd

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig.

Obligatoriskt