Om Max Markiser

Med rätt kompetens, erfarenhet och skickligt hantverk levererar vi solskydd som skapar miljöer och hem att trivas i oavsett årstid.

Max Markiser

Hur startade det?

För dryga 10 år sedan, år 2012 startade verksamheten hemma i ett garage av far och son Jonas, och Max Malmqvist. År 2016, öppnades det första showroomet på Lidingö, och år 2022 showroom nummer två i Spånga. Idag jobbar vi i hela Stockholmsområdet, och har äran att vara nära samarbetspartner med några av Stockholms främsta inrednings och arkitektfirmor.

Max Markiser

Markiser i Stockholm

Hos oss får ni all hjälp ni behöver på en och samma plats. Vi levererar kompletta, högkvalitativa helhetslösningar som fungerar problemfritt över tid. Max Markiser är med er hela vägen, från hjälp med produktval till färdigt montage och bokning av elektriker om det krävs. När ni anlitar oss kan ni räkna med ett smidigt tillvägagångssätt genom hela processen, där ni inte behöver engagera er i mer än att förklara era behov och vara med i val av kulörer.

checklist
Monterat & Klart

Vi monterar markiser & gardiner i hela Stockholm och ordnar med ROT-avdrag.

transport
Snabba leveranser

Tack vare nära samarbete med våra tillverkare kan vi erbjuda snabba och säkra leveranser.

package
Stort urval

Vi skräddarsyr lösning för ert hem. Med hundratals valmöjligheter vet vi att vi har något som fungerar för er!

certified
Nöjda kunder

Ni som kund skall alltid vara nöjd, annars är inte vi nöjda. Läs gärna omdömen om oss från tidigare kunder.

Vad säger våra kunder?

Bra service från början till slut.
Ordning och reda och kände mig trygg och nöjd med den service jag fick och tycker att killarna som var här och satte upp den var väldigt trevliga och noggranna.

stars

Marie
Beställare

Max Markiser

Varför bör du välja Max Markiser som din leverantör av markiser?

När du värdesätter en smidig process, högkvalitativa produkter och ett skickligt hantverk bör du välja oss som din leverantör av solskydd. Tack vare många års samlad erfarenhet, tätt samarbete med europas bästa leverantörer, och fantastiskt skickliga montörer är vi övertygade om att vi kan hjälpa er på bästa sätt oavsett vad för behov ni har.

Max Markiser

Under åren som gått har vi fått arbeta med massvis med spännande och utmanande projekt. Allt ifrån avancerade montage inne i Stockholm city där vi fått köra skylift på hög höjd och stänga av hela gator, till hela skolor som skall förses med persienner, eller måttbeställda korgmarkiser i svåra vinklar till restauranger i gamla stan. Gemensamt för projekten är att vi hittat lösningar, även där andra företag säger att ”det inte går”. Att ”det inte går”, är inte detsamma som att man inte kan eller vill. Vi vet att det oftast går att hitta bra lösningar, även på komplexa uppdrag.
Men det är inte bara svåra och utmanande jobb som är viktigt för oss, det vi värdesätter är att ni som kund får rätt produkt för att tillgodose era behov och lösa ert problem.

Är det enbart insyn ni har problem med, kanske det är bättre att titta på en duettegardin istället för markis. Och är det värmen ni vill få bort, behöver ni en markis istället för en lamellgardin. Våra kunder får alltid rätt guidning i produktval, färgval och till sist ett korrekt utfört montage. På så vis bygger vi långvariga, hållbara och förtroendebaserade relationer med våra kunder.

Frågor & svar om Max Markiser

Här har vi samlat vanliga frågor och svar om oss.

Har ni egna montörer, eller använder ni underentreprenörer?

Alla våra montörer är anställda av oss, och vi tar inte in underentreprenörer. Det enda vi inte själva gör i montaget är elarbetet då det kräver en behörig elektriker. Däremot ser vi till att ni får kontakt med en duktig elektriker om så önskas.

Hur många är ni som jobbar på företaget?

Vi är idag totalt 7 personer på företaget, där alla jobbar heltid. 5 personer som jobbar som montörer/arbetsledare, och 2 personer med det administrativa.

Har ni försäkringar som täcker skador om något skulle gå fel?

Självklart är vi försäkrade! Vi har ansvarsförsäkring hos TryggHansa, så om någonting mot förmodan skulle gå riktigt snett kan både vi, och ni som kund känna oss trygga med att det kommer att lösas. Som tur är, har vi än idag inte behövt använda vår försäkring till annat än vid ett par olyckor i trafiken.

Pratar montörerna svenska?

En vanlig fråga vi får, och vi kommunicerar bara på svenska på företaget. Föredrar ni engelska kan dom flesta hos oss även det. Men viktigast av allt har vi extremt duktiga montörer som ser till att alla våra kunder är nöjda och att produkterna fungerar som dom ska i många år framåt.

Vilka leverantörer jobbar ni med?

Vi har genom året jobbat med ett flertal leverantörer, men jobbar i dagsläget enbart med dom vi anser levererar bäst produkter till humana priser. När det kommer till markiser, jobbar vi framför allt med Hestra Markis, men har även produkter från OPM. Båda är väletablerade tillverkare i Sverige som gör högkvalitativa produkter. Invända solskydd och gardiner är Luxaflex överlägset bäst på, och det är därför vår huvudleverantör när det kommer till dom produkterna.

Certifieringar & utmärkelser

Kom igång

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök online direkt.

Bli uppringd

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig.

Obligatoriskt