Markiser Kungsholmen

Markiser för dig som bor på Kungsholmen

Vi levererar solskydd och måttanpassade markiser på Kungsholmen. Med vår långa erfarenhet, breda och flexibla sortiment hittar vi en helhetslösning för dig. Välkommen att kontakta oss eller besök vårt showroom.

Markiser Kungsholmen

Våra markiser på Kungsholmen

Vi har ett brett och flexibelt sortiment av markiser på Kungsholmen som vi måttanpassar för just dig. Vi hjälper dig med en helhetslösning från idé och design till slutleverans och montering.

  • Vi monterar markiser & gardiner i hela Stockholm och ordnar med ROT-avdrag
  • Snabba och säkra leveranser
  • Vi skräddarsyr lösning för ert hem
  • Ni som kund skall alltid vara nöjd, annars är inte vi nöjda

Markiser Kungsholmen

Varför bör du välja Max Markiser som din leverantör av markiser på Kungsholmen?

Vi erbjuder allt inom solskydd på Kungsholmen! Max Markiser är specialister på allt inom solskydd över hela Kungsholmen, vi installerar markiser, rullgardiner och persienner hela vägen från Norr Mälarstrand till Hornsbergs Strand. Vi arbetar över hela Stockholm och har god lokalkännedom om Kungsholmen efter många års erfarenheter av ett stort antal montage på ön.

Vid våra kostnadsfria hembesök ser vi till att ni får en offert som är måttanpassad och skräddarsydd efter era önskemål, det ger ett resultat i form av solskydd som är personligt urvalda, hållbara och estetiskt tilltalande, ett perfekt komplement till fasaden, balkongen eller invändigt vid fönstret!

Hos oss på Max Markiser erbjuder vi alltid våra kunder ett brett sortiment och en skräddarsydd helhetslösning. Vi åtar oss alla möjliga uppdrag inom solskydd och lyssnar till era behov vid vårt kostnadsfria hembesök.

Varmt välkommen att kontakta oss idag för offert!

Markiser Kungsholmen

Vi har ditt solskydd på Kungsholmen

Med Kungsholmens magiska läge och luftiga insläpp som en ö kommer solen lätt in i hemmet genom öns byggnader med karaktäristiska, Luxaflex gardiner är därmed en storsäljare på ön! Vi är stolta återförsäljare av Luxaflex och kan med glädje leverera deras hållbara produkter!

Luxaflex skräddarsyr  plisségardiner, rullgardiner och gardinlängder med ett brett utval av olika vävar och färger, alla solskydd har en gemensam nämnare och det är dess otroliga kvalité! I och med att varje gardin är sydd för just ert fönster får ni en produkt som både är personlig och andas exklusivitet!

Luxaflex gardiner och övriga solskydd fungerar över hela Kungsholmen, oavsett om det är till ett fönster med vy mot mälaren i Fredhäll, utsikt mot livliga S:t Eriksgatan eller grönskan i Marieberg har vi rätt gardinlösning till just er! Luxaflex produkter är mer än bara vackra att se på och funktionella mot ljusinsläpp, med gardiner från Luxaflex får ni ett mer energieffektivt hem och produkter som har en lång livslängd!

Vi diskuterar alltid den bästa lösningen till ert hem vid vårt kostnadsfri besök och har ett brett sortiment av både utvändiga och invändiga solskydd! Kontakta oss idag för att hitta rätt val av solskydd till ert hem, vi har allt inom solskydd!

Markiser Kungsholmen

Vi erbjuder allt inom utvändigt solskydd på Kungsholmen

Terrassmarkiser Kungsholmen

Vi levererar terrassmarkiser från Hestra på Kungsholmen, motor från Becker eller vev, randig eller enkelfärgad väv från Sandatex, en komplett och skräddarsydd lösning till ert hem på Kungsholmen!

Vertikalmarkiser Kungsholmen

En vertikalmarkis ger ett modernt och varmt intryck ert hem på Kungsholmen, vi har ett stort urval av vertikalmarkiser i olika utföranden!

Dukbyte Kungsholmen

Vi hjälper till att ge era markiser nytt liv med ny fin väv från Sandatex!

Fönstermarkiser Kungsholmen

På Kungsholmen är fönstermarkis en populär produkt och vi har utfört ett stort antal montage över hela Kungsholmen! Fönstermarkiser är en fantastisk detalj till hemmet som ger er mer kontroll över solflödet in till er bostad!

Balkongmarkiser Kungsholmen

Max Markiser utför montage av måttbeställda balkongmarkiser över hela Kungsholmen! Balkongmarkisen är en estetiskt fin lösning till hemmet såväl som ett effektivt solskydd för en svalare balkong under varmare dagar!

Balkongskydd Kungsholmen

Balkongskydd till er balkong är en funktionell lösning för skydd av sol, vind och vatten!

checklist
Monterat & Klart

Vi monterar markiser & gardiner i hela Stockholm och ordnar med ROT-avdrag.

transport
Snabba leveranser

Tack vare nära samarbete med våra tillverkare kan vi erbjuda snabba och säkra leveranser.

package
Stort urval

Vi skräddarsyr lösning för ert hem. Med hundratals valmöjligheter vet vi att vi har något som fungerar för er!

certified
Nöjda kunder

Ni som kund skall alltid vara nöjd, annars är inte vi nöjda. Läs gärna omdömen om oss från tidigare kunder.

Certifieringar & utmärkelser

Kom igång

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök online direkt.

Bli uppringd

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig.

Obligatoriskt