Markiser Östermalm

Markiser för dig som bor i Östermalm

Vi levererar solskydd och måttanpassade markiser på Östermalm. Med vår långa erfarenhet, breda och flexibla sortiment hittar vi en helhetslösning för dig. Välkommen att kontakta oss eller besök vårt showroom. 

Markiser Östermalm

Våra markiser på Östermalm

Max Markiser är ett familjeägt företag baserat på Lidingö, vi erbjuder allt inom solskydd i Östermalm.

Vi på Max Markiser är specialiserade på att leverera skräddarsydda lösningar för alla dina behov för solskydd. Vi har en personalstyrka som är full av expertis och besitter en lång erfarenhet av att montera markiser, gardiner och allt inom solskydd! Vi arbetar över hela Stockholm och erbjuder ett brett utbud av produkter, måttanpassade för alla fönstertyper och olika fasader. På Östermalm har vi genom åren utfört många projekt och har stor lokalkännedom om området och kan därmed utföra ett arbete som är kvalitetssäkrat efter era önskemål.

Vi lyssnar alltid till våra kunder och erbjuder en helhetslösning till alla våra produkter, för oss är kundnöjdhet viktigt och vi engagerar oss med ett personligt bemötande. Vid våra kostnadsfria hembesök ser vi till att ni får en offert som är måttanpassad och skräddarsydd efter dina önskemål, det ger ett resultat i form av solskydd som är personliga, hållbara och estetiskt tilltalande, ett perfekt komplement till fasaden, balkongen eller invändigt vid fönstret!

Oavsett om du är ute efter en balkongmarkis på Karlaplan, rullgardiner på Strandvägen eller en fönstermarkis på Linnégatan så hanterar vi ditt projekt från början till slut. Vid vårt kostnadsfria hembesök diskuterar vi dina behov och önskemål och därefter monterar vi dina produkter och säkerställer en smidig process där du kan känna dig trygg hela vägen.

Vi satsar helhjärtat på kvalité i alla leden och förstår vikten i att arbeta med produkter av högsta klass, därför är vi stolta återförsäljare till Hestra Markis och deras markiser!

 

  • Vi monterar markiser & gardiner i hela Stockholm och ordnar med ROT-avdrag
  • Snabba och säkra leveranser
  • Vi skräddarsyr lösning för ert hem
  • Ni som kund skall alltid vara nöjd, annars är inte vi nöjda

Markiser Östermalm

Markis är det självklara solskyddet på Östermalm

Oavsett om du vill dricka din kopp morgonkaffe, läsa tidningen eller bara njuta av värmen i skuggan så funkar Hestra Markis produkter utmärkt. Stig, Tage, Olof och Nils är bara ett urval av Hestras olika modeller av fönstermarkiser vi säljer och monterar.

Rent funktionellt finns det ett flertal olika alternativ där ni som kund får välja fritt vad som passar bäst för er. Alla modeller går att få med dragband (både invändigt och utvändigt), vev, motor eller solcellsdriven batterimotor, där ni alltid oavsett har egen kontroll över inflödet av sol!

Med Hestra Markis får ni produkter från en leverantör med över 70 år i ryggen och produktionen i de vackra smålandsskogarna andas kvalité och design hela vägen. Likt oss på Max Markiser är Hestra Markis familjeägt och drivet i flera generationer!

Med många montage av Hestras produkter gjorda på Östermalm hoppas vi att fler av de drygt 80 000:- invånarna i området ska få ta del av dom!

Markiser Östermalm

Vi erbjuder allt inom utvändigt solskydd på Östermalm

Terrassmarkiser Östermalm

Vi levererar terrassmarkiser från Hestra på Östermalm, motor från Becker eller vev, randig eller enkelfärgad väv från Sandatex, en komplett och skräddarsydd lösning till ert hem på Östermalm!

Balkongmarkiser Östermalm

Max Markiser utför montage av måttbeställda balkongmarkiser över hela Östermalm! Balkongmarkisen är en estetiskt fin lösning till hemmet såväl som ett effektivt solskydd för en svalare balkong under varmare dagar!

Fönstermarkiser Östermalm

På Östermalm är fönstermarkis en populär produkt och vi har utfört ett stort antal montage över hela Östermalm! Fönstermarkiser är en fantastisk detalj till hemmet som ger er mer kontroll över solflödet in till er bostad!

Vertikalmarkiser Östermalm

En vertikalmarkis ger ett modernt och varmt intryck till ert hem på Östermalm, vi har ett stort urval av vertikalmarkiser i olika utföranden!

Dukbyte Östermalm 

Vi hjälper till att ge era markiser nytt liv med ny fin väv från Sandatex!

Korgmarkiser Östermalm

En klassisk markis som gör sig väl på fasader över hela Östermalm och fångar in solljuset på ett behagligt sätt!

Balkongskydd Östermalm

Balkongskydd till er balkong är en funktionell lösning för skydd av sol, vind och vatten!

 

 

 

 

 

Markiser Östermalm

Varför bör du välja Max Markiser som din leverantör av markiser på Östermalm?

Välj oss på Max Markiser som val av leverantör för allt inom solskydd för högsta kvalitet, funktionalitet och design. Kontakta oss idag för att boka ditt kostnadsfria hembesök och hitta den perfekta helhetslösningen just för dig!

checklist
Monterat & Klart

Vi monterar markiser & gardiner på Östermalm, och runt om i hela Stockholm, samt ordnar med ROT-avdrag.

transport
Snabba leveranser

Tack vare nära samarbete med våra tillverkare kan vi erbjuda snabba och säkra leveranser vart du än befinner dig på Östermalm och runt om i Stockholm.

package
Stort urval

Vi skräddarsyr lösning för ert hem. Med hundratals valmöjligheter vet vi att vi har något som fungerar för er!

certified
Nöjda kunder

Ni som kund skall alltid vara nöjd, annars är inte vi nöjda. Läs gärna omdömen om oss från tidigare kunder.

Certifieringar & utmärkelser

Kom igång

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök online direkt.

Bli uppringd

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig.

Obligatoriskt