Markiser Solna

Markiser för dig som bor i Solna

Vi levererar solskydd och måttanpassade markiser i Solna. Med vår långa erfarenhet, breda och flexibla sortiment hittar vi en helhetslösning för dig. Välkommen att kontakta oss eller besök vårt showroom. 

Markiser Solna

Våra markiser i Solna

Max Markiser är ett väletablerat företag inom allt som har med solskydd att göra och fokuserar på design och kvalitet helhjärtat med allt från val av produkter till montering. Dina markiser är alltid måttbeställda efter era behov och mått vi mäter upp under vårt kostnadsfria hembesök. Oavsett om du bor i hus från sekelskifte i Gamla Råsunda, har företagslokal längs med Frösundaleden eller nyproduktion längs med Solnavägen erbjuder vi lösningar som passar just er.

  • Vi monterar markiser & gardiner i hela Stockholm och ordnar med ROT-avdrag
  • Snabba och säkra leveranser
  • Vi skräddarsyr lösning för ert hem
  • Ni som kund skall alltid vara nöjd, annars är inte vi nöjda

Markiser Solna

Varför bör du välja Max Markiser som din leverantör av markiser i Solna?

Vi utför monteringar över hela Solna och erbjuder helhetslösningar som är anpassade efter er bostad och era önskemål. Med omfattande expertis, serviceområden och lösningar är kvalitet alltid i fokus hos oss, hela vägen från start till slut. Vi har genomfört många projekt i hela Solna med omnejd.

Vår lokala expertis över hela Solna säkerställer att vi utför arbetet med en noggrannhet och kännedom om just ert område och fastighet. Vi guidar dig genom hela processen och hjälper till med att föreslå färg på väv, vilken produkt som passar bäst och ansöker om ROT åt dig.

Projekten utförs med samma engagemang oavsett vad din förfrågan gäller, kanske är du på jakt efter en terrassmarkis till din villa i Gamla Råsunda, en rullgardin till din lägenhet på Råsundavägen eller en större och funktionell solskyddslösning till din företagslokal längs med Frösundaleden? Då har du hittat rätt, kontakta oss på Max Markiser idag för att få en kostnadsfri offert, hembesök och ett solskydd som just du är ute efter!

 

 

Markiser Solna

Max Markiser ditt självklara val av markiser i Solna

Vi siktar alltid att arbeta med högsta möjliga kvalité och jobbar därmed med Nordens ledande leverantör av textiler till solskydd, Sandatex!

Sandatex som är från textilstaden Borås har en fingertoppskänsla för både kvalité såsom design och erbjuder ett brett utbud av färger, för hem av alla karaktärer!

Kanske är du på jakt efter den klassiska gråa väven, 107, eller den mer moderna svarta väven, 24, oavsett vilket val av väv ni landar i är priset densamma! Via Sandatex:s hemsida kan man dessutom beställa hem färgprover kostnadsfritt för att själv se mot husfasaden vad som passar allra bäst!

Solna har med sina drygt 85 000 invånare många fina lummiga parker som bryter av storstaden, likt hur markisen bryter av fasaden till ert hem och ger ytterligare liv och karaktär till!

Markiser Solna

Vi erbjuder allt inom utvändigt solskydd i Solna

Terrassmarkiser Solna

Vi levererar terrassmarkiser från Hestra i Solna, motor från Becker eller vev, randig eller enkelfärgad väv från Sandatex, en komplett och skräddarsydd lösning till ert hem i Solna!

Vertikalmarkiser Solna

En vertikalmarkis ger ett modernt och varmt intryck ert hem i Solna, vi har ett stort urval av vertikalmarkiser i olika utföranden!

Dukbyte Solna

Vi hjälper till att ge era markiser nytt liv med ny fin väv från Sandatex!

Fönstermarkiser – Solna

I Solna är fönstermarkis en populär produkt och vi har utfört ett stort antal montage över hela Solna! Fönstermarkiser är en fantastisk detalj till hemmet som ger er mer kontroll över solflödet in till er bostad!

Balkongmarkiser – Solna

Max Markiser utför montage av måttbeställda balkongmarkiser över hela Solna! Balkongmarkisen är en estetiskt fin lösning till hemmet såväl som ett effektivt solskydd för en svalare balkong under varmare dagar!

Balkongskydd Solna

Balkongskydd till er balkong är en funktionell lösning för skydd av sol, vind och vatten!

checklist
Monterat & Klart

Vi monterar markiser & gardiner i hela Stockholm och ordnar med ROT-avdrag.

transport
Snabba leveranser

Tack vare nära samarbete med våra tillverkare kan vi erbjuda snabba och säkra leveranser.

package
Stort urval

Vi skräddarsyr lösning för ert hem. Med hundratals valmöjligheter vet vi att vi har något som fungerar för er!

certified
Nöjda kunder

Ni som kund skall alltid vara nöjd, annars är inte vi nöjda. Läs gärna omdömen om oss från tidigare kunder.

Certifieringar & utmärkelser

Kom igång

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök online direkt.

Bli uppringd

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig.

Obligatoriskt